Retouren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Als je iets wilt retourneren kan je dit alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen, stuur hiervoor een mail naar xjewelsbymexx@gmail.com met je naam, ordernummer en de item(s) die je wilt retourneren. Nadat je de retour bij ons hebt aangemeld heb je nog eens 14 dagen om deze op te sturen. Binnen 14 dagen nadat de retour is ontvangen zal deze worden verwerkt en zal de terugbetaling in orde worden gemaakt.

Retourvoorwaarden

- In verband met hygiëne mogen oorbellen niet worden geretourneerd.

- Samengestelde kettingen mogen niet worden geretourneerd.

- Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

- Na ontvangst van de retour gestuurde item(s) zullen wij binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag aan je terugbetalen op dezelfde wijze als de gekozen betaalmethode.

- Klopt je bestelling niet of is er iets kapot aangekomen? Neem dan contact met ons op via mail of Instagram. Vergeet hierbij niet je naam, ordernummer en item(s) waarom het gaat aan te geven.